تمدن بدلی ( نقد مدرنیته ، مدارس علوم غرب و تکنولوژی )

مدرنیته و متعلقاتش، دین و شریعتی مجزا ست و اگر آن را به عنوان روش و ابزاری خام بپذیریم، به تدریج شریعت و دینمان را تغییر می دهد.

تمدن بدلی ( نقد مدرنیته ، مدارس علوم غرب و تکنولوژی )

مدرنیته و متعلقاتش، دین و شریعتی مجزا ست و اگر آن را به عنوان روش و ابزاری خام بپذیریم، به تدریج شریعت و دینمان را تغییر می دهد.

مشخصات بلاگ
تمدن بدلی ( نقد مدرنیته ، مدارس علوم غرب و تکنولوژی )

علوم جدید و تکنولوژی، مختص سبک زندگی ماده گرایی غرب و در واقع شاخه ای از جهانبینی و شریعت اومانیست است که محرّک آن نظام سلطه و سرمایه می باشد.

آخرین نظرات

... این توصیه مبنایی است؛ شیخ‌الرئیس می‌گوید هرگاه در سالی، فصول تفاوت فاحشی نداشته باشند یعنی دمای فصول به هم نزدیک باشد آن سال بسیار بدشگون خواهد شد و چنانچه در آن سال بیماری پدید آید ماندگار خواهد شد و به‌سرعت از جامعه رخت بر نخواهد بست.

 

وی ادامه داد: ما با کولر، تابستان را خنک می‌کنیم و در زمستان با بخاری خانه را گرم می‌کنیم که باعث می‌شود دمای همه فصول یکسان شود، این امر موجب می‌شود بدن ما ضعیف شود، تعریق تابستانه موجب دفع بلغم از تن می‌شود و با جلوگیری از تعریق در تابستان، جلوی حذف بلغم را می‌گیریم و با گرم کردن بیش از حد خانه در زمستان، زمینه تقویت ریه را از بین می‌بریم؛ وقتی هوای سرد تنفس می‌کنیم، گوارش ما سرد می‌شود و وقتی گوارش سرد شد، میل به خوردن غذای گرم پیدا می‌کنیم، در حالی که الآن در زمستان به‌دلیل اینکه هوا را گرم می‌کنیم، تمایل به خوردن سردی مانند سالاد افزایش می‌یابد.

خیراندیش با اشاره به اینکه ابوعلی سینا می‌گوید مردم ساکن مناطق سردسیر قوی‌تر از مردم مناطق گرمسیرند، تأکید کرد: دمای داخل خانه نباید از 18 تا 22 درجه بیشتر شود، باید تنفس هوای سرد داشته باشید تا درون بدن تقویت شود و بیرون بدن را نیز باید با پوشش، گرم نگه‌دارید؛ اصل بعدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن، خواب سر شب نهایتاً تا ساعت 11 شب است، خواب روزانه باعث بروز اختلال گوارشی و کاهش توان انسان می‌شود همچنین مصرف یک پَر نمک قبل و بعد از غذا، استعداد پذیرش میکروب را برای بدن به حداقل می‌رساند.

وی خاطرنشان کرد: در سبک زندگی جامعه ما "حجامت" حذف شده است و مردم برای پذیرش بیماری‌ها مستعد شده‌اند؛ توصیه ما استفاده از بادکش برای جلوگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی است، برای پیشگیری از بیماری کرونا در افراد دچار بیماری زمینه‌ای نیز حجامت عام انجام شود.

وی با ارائه توصیه‌هایی برای بیماران کرونایی تصریح کرد: در درگیری با بیماری، استفاده از نعنا و خانواده نعنا به‌شکل سبزی و آش مورد تأکید است، سوپی که در آن سبزیجات تند و تلخ مانند ترخون و نعنا و پیازچه به‌میزان حداقل یک وعده غذایی مصرف شود نیز توصیه می‌شود؛ استفاده از آب سیب طبیعی و آب پرتقال و لیمو مقابله‌کننده با میکروب‌ها و مقوی خوبی برای سیستم ایمنی است.

خیراندیش ادامه داد: برای درمان تب، از نمک، نعنا به‌شکل عرق نعنا، سیاه‌دانه، چه خشک و چه ترکیبی با عسل به‌نسبت یک به سه برای تب توصیه می‌شود.

وی درباره اختلال بویایی گفت: برای اختلال بویایی، می‌توان با استنشاق عسل‌ ترکیب‌شده با آب‌نمک آن را برطرف کرد.

خیراندیش با تأکید بر استفاده از ماسک‌های مناسب در محل‌های پرتجمع متذکر شد: باید در محلی که تجمع وجود دارد گردش هوا وجود داشته باشد، برای جلوگیری از ابتلای همزمان به آنفلوآنزا و کرونا، گرم نگه‌داشتن سر با کلاه، بسیار حائز اهمیت است، آنفلوآنزا باعث درگیری سینوسی می‌شود و برای جلوگیری از آن، کنار رعایت نکات بهداشتی باید سر را گرم نگاه‌داشت.

 

قسمتی از توصیه های استاد خیراندیش متخصص طب سنتی - نقل از خبرگزاری تسنیم

نظرات  (۱)

  • محمد علی فتحی
  • جالب بود

    ما طب سنتی و اسلامی داریم ملت رو عادت به طب مدن استعماری کردیم

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">